Cursuri entități publice

Descoperă cursurile autorizate pentru entitățile publice: dezvoltare managerială, control intern și audit!

Bun venit pe pagina cursurilor specializate pentru entitățile publice! Suntem încântați să vă întâmpinăm într-un mediu educațional dedicat dezvoltării profesionale în sectorul public. Aici, veți descoperi o gamă diversificată de cursuri, fiecare cu scopul de a vă spori competențele și expertiza în domeniul entităților publice.

Indiferent dacă doriți să vă perfecționați abilitățile în audit, managementul calității sau controlul intern, avem cursuri adaptate pentru a vă ghida într-o călătorie de învățare valoroasă. Fiecare curs a fost gândit pentru a vă sprijini în dezvoltarea profesională și consolidarea cunoștințelor esențiale, de la expertiza în auditul intern și management, până la coordonarea proiectelor și abordarea riscurilor.

Fie că sunteți auditor intern în sectorul public, conducător de compartiment, membru în Comisia de Monitorizare sau doriți să vă perfecționați abilitățile în controlul intern managerial, fiecare curs vă oferă oportunitatea de a învăța de la experți recunoscuți în domenii specifice. Materialele de învățare de înaltă calitate vă vor ghida pas cu pas în explorarea conceptelor cheie și a practicilor actuale din domeniul entităților publice.

În plus, obținerea certificatelor recunoscute pentru fiecare curs vă poate oferi un avantaj semnificativ în dezvoltarea profesională și în avansarea în carieră. Ne mândrim să vă oferim un mediu de învățare interactiv, unde puteți interacționa cu alți profesioniști și puteți împărtăși experiențe și perspective unice.

Așadar, vă încurajăm să explorați cu încredere gama noastră diversificată de cursuri și să începeți o călătorie de învățare care vă va aduce noi perspective și oportunități în domeniul entităților publice. Fiecare pas în această direcție vă aduce mai aproape de atingerea obiectivelor dumneavoastră profesionale și a succesului în sectorul public.

Auditor în domeniul calității – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Auditor în domeniul calității, cod COR 214130. (vezi curs)

Auditor intern de mediu -cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Auditor de mediu, cod COR vechi 325703 – cod COR nou 213311. (vezi curs)

Auditor intern sistem de management integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Auditor în domeniul calității, cod COR 214130. (vezi curs)

Auditor intern în sectorul public – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Auditor intern în sectorul public, cod COR 241306. (vezi curs)

Manager calitate – ISO 9001:2015 – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Manager al sistemelor de management al calității, cod COR 242114. (vezi curs)

Managementul calității în domeniul dispozitivelor medicale – ISO 13485 – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Manager al sistemelor de management al calității, cod COR 242114. (vezi curs)

Managementul deșeurilor – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Responsabil de mediu, cod COR 325710. (vezi curs)

Manager de risc – ISO 31000 și COSO ERM – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Responsabil proces, cod COR 242104. (vezi curs)

Manager proiect – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Manager proiect, cod COR 242101. (vezi curs)

Managementul performanței – KPI indicatori cheie de performanță – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Responsabil proces, cod COR 242104. (vezi curs)

Control intern managerial și managementul riscului în entități publice – cursul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților – pentru ocupația Responsabil proces, cod COR 242104. (vezi curs)

Investește în dezvoltarea ta profesională și a entității tale publice prin intermediul cursurilor noastre autorizate! Alege calitatea, alege competența și fii pregătit pentru a face față provocărilor din domeniul tău. Înscrie-te acum și începe călătoria către succesul managerial, controlul intern eficient și auditul de excepție!

Contact

Aveți întrebări suplimentare?

Nu ezitați să ne contactați!